Tuintjedelen.nl biedt iedereen de mogelijkheid een tuin te hebben!

De zon schijnt, goed weer om lekker te tuinieren. Het enige probleem; je woont in een gezellig appartement zonder buitenruimte. Tuintjedelen.nl brengt mensen met een tuinwens in contact met mensen die beschikken over een (te) grote tuin.

Via Tuintjedelen kunnen mensen (een gedeelte van) hun tuin te huur aanbieden. Mensen die geen tuin hebben, maar deze wel graag zouden willen, kunnen vervolgens een aangeboden stuk tuin boeken. Zij komen hierbij direct in contact met de aanbieder en regelen alle zaken, zonder tussenkomst van derden. Dit maakt Tuintjedelen in steden – waar de wachtrijen voor volkstuinen soms oplopen tot wel 5 jaar – een perfect alternatief voor mensen die bereid zijn om een stukje buiten te stad te reizen.

Daarnaast biedt Tuintjedelen de mogelijkheid tot het aanbieden van tuinen in volkstuincomplexen. Sommige volkstuincomplexen – vooral buiten de grote stad – hebben juist weer te maken met leegstand. Dit kan een negatieve spiraal veroorzaken voor andere tuinen. Door ook volkstuinen aan te bieden geeft Tuintjedelen een zo compleet mogelijk overzicht voor iedere tuinliefhebber in Nederland zonder tuin.

Deel dit!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest